top of page

Dekke kostnad selv

Hvem som helst kan booke time hos Daniel og betale for timen selv.

Priser:

Førstekonsultasjon (undersøkelse og evt. behandling), 60 min - 900,-

Behandling (45 min) - 600,-

Behandling (60 min) - 900,-

Idrettsutøvere med lisens

Daniel er tilknyttet Idrettens Skadetelefons behandlernettverk.

Skadetelefonen er en del av Idrettens Helsesenter som bistår utøvere i forbindelse med skade. Din lisens hos et av idrettens særforbund med avtale med Idrettens Helsesenter vil kunne dekke din utredning og behandling i henhold til gjeldende vilkår. Dette inkluderer også billeddiagnostiske utredninger som røntgen-, MR-, CT-, og ultralydsskanning.

Alle skader må meldes elektronisk. Det er Skadetelefonen som må bestille all utredning og behandling som ønsket dekkes via forsikringen.

Se Skadetelefonens hjemmeside og denne forklarende videoen om prosessen for ytterligere informasjon.

Helseforsikring

Daniel har avtale med de fleste forsikringsselskapene (DigiCare/Storebrand, Falck Helse, DNB Helse, Protector Forsikring, Codan Forsikring, Eika Forsikring og Vertikal Helse/IF). Pasienten trenger ikke å legge ut for behandlingen, da forsikringsselskapene i de fleste tilfeller faktureres direkte.

 

Forsikringsselskapene har ulike avtaler og vilkår, hvor det kan være forskjeller mellom dekning av type behandling, antall behandlinger, tidsrom osv. Ta kontakt med din arbeidsgiver for å sjekke hvem de har avtale med og hvilken avtale som gjelder for deg.

 

For at du enkelt skal kunne benytte deg av din helseforsikring kan du følge denne oppskriften:

  • Når plagen/smertene/skaden oppstår bør du starte med å melde inn dette til ditt forsikringsselskap.

  • Forskringsselskapet gir deg et saksnummer og antall behandlinger. Hvor mange behandlinger du har tilgang til kommer an på ditt selskap og avtale.

  • Når du har mottatt et saksnummer står du fritt til å bestille time via selskapets app eller ringe Daniel for å bestille time (tlf. 971 90 682). I noen tilfeller ønsker forsikringsselskapet å booke time for deg.

  • Hvis du ikke får booket time i selskapets app-tjeneste er det viktig at forsikringsselskapet sender saksnummeret til Daniel, eller at du tar dette med til ham.

bottom of page